SLUITEN
Krassen maar!

Braille menukaart bij STAN Zeist

Zonder braille kunnen slechtzienden een menukaart niet lezen

Hoe vervelend is het als je de menukaart niet zelf kunt lezen en daarom voorgelezen moet worden. Je bij het voorlezen van het 4e gerecht je het 1e gerecht alweer kwijt bent… Je uit schaamte dan maar snel iets kiest maar als je zelf de kaart rustig had kunnen doorlezen je iets compleet anders had gekozen?!  Veel blinden en slechtzienden ondervinden deze problemen.  Maar vanaf nu zijn deze problemen van de baan bij STAN.

COME AND SEA

STAN wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en introduceert daarom een braille menukaart. Met deze compleet nieuwe braille menukaart kunnen blinden en slechtzienden zelf gerechten bestellen. Gasten kunnen nu in alle rust bij ons genieten van het eten en hun gezelschap.

STAN&Viervoeters

Een braille menukaart draagt bij aan het vergroten van de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid van blinde en slecht ziende mensen. Uiteraard doen blindegeleidenhonden en hulphonden dit ook. Zij zijn bij STAN natuurlijk ook van harte welkom. Bakje water & koekje staat altijd voor ze klaar.

Misschien overbodig om te vermelden maar STAN&CO Zeist beschikt ook over een invalidentoilet op de begane grond. Dit toilet is makkelijker toegankelijk dan de overige toiletten welke met een wenteltrap onder het restaurant liggen.

ALL day, every day

Wil je je vriend/vriendin, buurvrouw of collega die slecht ziend is verrassen met een lunch of diner.
Reserveer hier een tafel bij STAN&CO Zeist. Nieuwsgierig naar onze kaart ? Bekijk ‘m hier.

Braille menukaart bij STAN Zeist

Meer
berichten

WijnSpijs wandeling langs Stan&Co Zeist

De 1ste Wijnspijs wandeling in Zeist gaat plaats vinden op zondag 19 mei. Maak kennis met 7 verschillende restaurants in Zeist waarbij STAN&CO Zeist natuurlijk niet zal ontbreken.

Vacature floormanager STAN&CO

Looking for a cool job? STAN&CO is op zoek naar een floormanager die ons leuke team komt versterken! Geïnteresseerd? Stuur ons jouw CV en motivatie.

Speelgoedbank actie STAN&CO Zeist

Doneer de gehele maand december speelgoed onder de kerstboom voor de lokale speelgoedbank Zeist en krijg een heerlijk kopje koffie of thee.