SLUITEN
Krassen maar!

Speelgoedbank actie STAN&CO Arnhem

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelgoedbank Speelstoet in Arnhem biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gun je toch ieder kind?

STAN&CO Arnhem doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen in Arnhem en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in STAN&CO een grote Kerstboom. De medewerkers van STAN&CO roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (behalve speelgoedwapens). In ruil daarvoor biedt STAN&CO je een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert STAN&CO al het ingeleverde speelgoed aan speelgoedbank Speelstoet in Arnhem.

Wat doet speelgoedbank Speelstoet?

Speelstoet is een speelgoedbank speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen. Bij Speelstoet kunnen kinderen drie keer per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken. Een speelgoedwinkel zonder kassa dus!

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij STAN&CO te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!

 

Speelgoedbank actie STAN&CO Arnhem

Meer
berichten

New Years Eve @ STAN

Lachend het jaar uit. Knallend 2019 in! Maandag 31 december 2018 @STAN Tickets zijn nu te koop!

Stan&Borrel

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag borrelen en de heupen wiegen bij STAN&CO Arnhem

Bekijk

Stan&Steak

Elke woensdag bij STAN&CO Arnhem. Let's meat on Wednesday!

Bekijk