Speelgoedbank actie STAN&CO Zeist

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. De Speelgoedbank biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gun je toch ieder kind?

STAN&CO Zeist doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen staat er in STAN&CO een grote Kerstboom. De medewerkers van STAN&CO roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (behalve speelgoedwapens) . In ruil daarvoor biedt STAN&CO je een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert STAN&CO al het ingeleverde speelgoed aan De Speelgoedbank.

Wat doet De Speelgoedbank?

De Speelgoedbank is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen. Bij De Speelgoedbank kunnen kinderen een aantal keer per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken. Een speelgoedwinkel zonder kassa dus!

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij STAN&CO te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december bij ons restaurant in Zeist. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!

 

 

Speelgoedbank actie STAN&CO Zeist

Meer
berichten

STAN&WILD

Nog heel even kun je van ons wildmenu genieten! Ga jij voor een duo van hert of voor de wild zwijn burger?

NIEUWJAARSBORREL

Gelukkig nieuwjaar! Een goed moment om eens stil te staan bij de afgelopen tijd, om je successen te vieren en uit te kijken naar wat komen gaat. En dat doen we bij STAN het liefst met een feest!

STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.