STAN2GO

Druk, druk, druk en altijd onderweg? Take it slow!

Bij STAN&CO kun je terecht voor coffee – of tea, juice, breakfast & pastries –  2go. Waar je ook naartoe gaat, je begint bij STAN. Uiteraard kun je bij ons genieten van uitgebreid ontbijt. Een hete doppio of een romige cappuccino, lekker met een croissant of een gezonde bowl yoghurt en bessen.

Maar soms heb je daar geen tijd voor. Bij STAN staan we daarom voor je klaar om snel iets te halen voor onderweg, maar alsnog net zo te genieten. Dat jij snel door moet, snappen we. Geen gedoe met trappen op dus, je flat white staat in seconds flat voor je klaar in de hal. Met je macchiatio nog warm in je handen, stap jij zo de tram op – klaar voor je dag! Voel je je niet helemaal fit? Naast je shot cafeïne staan er ook een paar shots vitamine klaar met keuze uit drie sappen. Daarna ben jij helemaal ready 2 go go go!

STAN2GO

Meer
berichten

STAN&WINE

STAN serveert de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen. Een heerlijke culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

STAN&LOVE

Op 14 februari verandert STAN zijn naam in Valentijn. We vieren de liefde! Niet alleen tussen jou & je lief, maar ook tussen vrienden & familie. Wat is er liefdevoller dan delen met iemand die je dierbaar is? Niet alleen een mooie avond, maar ook een zinnenprikkelend menu.

STAN&BABY

Is jouw vriendin/zus/buurvrouw/dochter/echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een babyshower bij STAN!