STAN&BABY

Is jouw vriendin/zus/buurvrouw/dochter/echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een feest! Zet haar in het zonnetje met een babyshower bij STAN & geniet samen van een high tea. De mom-to-be zal samen met jullie een ontspannen middag of avond beleven vol lekkers en natuurlijk.. cadeautjes voor haar en de baby! Organiseer het samen met STAN enne.. kun jij het nog even voor haar geheim houden?

High tea

Tijdens een uitgebreide high tea van 2 uur serveren wij in drie gangen zoete en hartige hapjes met zoveel thee als jullie maar op kunnen. *Hierbij houdt STAN natuurlijk rekening met de eisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen. Informeer hier gerust over, wij denken graag met je mee.

STAN serveert zijn high tea in 3 gangen

1e gang

Mini donut
Mini macaron
Brownie cheesecake
Sticky toffee taart | noten
Sandwich lolly zalm*
Sandwich lolly carpaccio*

2e gang

Yakitori spiesje
Mini bun | omelet | kimchi salade
Mini bun | groentekroketje

3e gang

Mini profiterol | witte chocolade glazuur
Yoghurt-frambozen shotje
Mini Portugees puddingtaartje

High Tea 23.5 p.p.
High Tea Royale 28.5 p.p. ( incl. feestelijk glas prosecco/alcoholvrije cocktail*)

Babyshower

Een babyshower is niet compleet zonder de aanstaande moeder te overladen met kraamcadeaus en natuurlijk decoratie. Jullie mogen de ruimte aankleden met slingers en vlaggen, ballonnen en banners. Ook kunnen jullie spelletjes doen. Maak bijvoorbeeld samen een persoonlijk 30 seconds spel, met woorden over de moeder en alles dat met baby’s en zwangerschap te maken heeft – maak het zo spannend als je zelf wilt! 😉

Reserveren

Zin om je vriendin echt te verrassen en de zorg uit handen te nemen?

Reserveer dan hier voor de babyshower high hea bij STAN&CO Amsterdam.

STAN&BABY

Meer
berichten

STAN&LOVE

Op 14 februari verandert STAN zijn naam in Valentijn. We vieren de liefde! Niet alleen tussen jou & je lief, maar ook tussen vrienden & familie. Wat is er liefdevoller dan delen met iemand die je dierbaar is? Niet alleen een mooie avond, maar ook een zinnenprikkelend menu.

Mocktailworkshop voor kids

Je kinderfeestje bij STAN&CO, leuk, origineel en weer eens wat anders. Stel zelf je eigen mocktails samen en neem een kijkje in de keuken. Succes verzekerd.

Kids High Tea @ STAN

Heb jij iets te vieren met vriendinnen? Bij STAN kun je superlekkere mini donuts, mini macarons en brownie cheesecake eten bij de high tea!