STAN&CO x Alphainkt

🎉 O, o wat kijken we er naar uit: 3 december gaan we ein-de-lijk open. Vanaf deze datum schuif je bij ons aan voor ontbijt, lunch, high-tea, diner & drankjes. All day, every day.

De eerste dagen moeten we nog even op stoom komen maar op zaterdag 7 december nodigen we je uit voor een exclusief event.

Wat er op de planning staat?

👉🏼 Haagse kunstenaar AlphaInkt ontwerpt live een XXL STAN&CO menukaart. Een kunstwerk wat zeker weten in de smaak zal vallen. En dat is maar goed ook want het wordt ter plekke geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’.

👉🏼 KANS MAKEN OP 3 MAANDEN LANG GRATIS KOFFIE. Say whuttt?!

Yes, je leest het goed. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je deze dag één van de 150 STAN&CO x ALPHAINKT koffiemokken weet te bemachtigen. Deze worden verkocht voor €10 en ook deze opbrengst gaat naar ‘Make-a-Wish’.

Heb jij er een bemachtigd? Lucky you! De rekening van jouw koffie is de eerste 3 maanden precies 0 euro. En nee, het zijn geen Haagse bakkies 😉.

Schrijf het met caps lock letters in je agenda want hier wil je bij zijn.

Zaterdag 7 december
10:00-16:00
Buitenhof 5

Zin in!


Insider tip: de reseveringen voor de TRY OUT days (50% korting op de foodrekening) gaan razendsnel. De eerste dag zit he-le-maal vol. Wil jij een heerlijk voorproefje voor weinig 💶?

Claim deze smakelijke deal en reserveer je plekje voor 4 of 5 december.

Stan-co.nl/reserveren.

STAN&CO x Alphainkt

Meer
berichten

STAN&WINE

STAN serveert de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen. Een heerlijke culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

STAN&XMAS

What is better than feasting with your beloved family? Celebrate Christmas together…with STAN&CO. Open on December 26th For brunch and dinner.

STAN&DJ

Join us for a fun-filled night of music, great food and friends. Upcoming dates & dj's