STAN&START

Op dinsdagochtend 11 juni 2019 zijn horecaliefhebber en de nabije buren van harte welkom om alvast een kijkje te nemen op de locatie van STAN&CO Amsterdam. Dit nieuwe bar-restaurant opent op 21 juni 2019 haar deuren in Capital C aan het Weesperplein en trakteert alvast alle nieuwsgierige gasten deze ochtend van 10:00 tot 11:00 uur op koffie.

Deze plek in de voormalig Diamantbeurs wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een fijne plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar.

PROGRAMMA
Om de komst van STAN&CO Amsterdam te vieren staan de deuren op dinsdagochtend 11 juni van 10:00 tot 11:00 uur wagenwijd open om alvast een kijkje te nemen. STAN&CO trakteert alle gasten op koffie. Horecaliefhebbers op zoek naar een baan zijn ook van harte welkom.

Datum Dinsdag 11 juni 2019
Tijdstip 10:00 – 11:00 uur
Adres Weesperplein 4A, 1018 XA Amsterdam

TRY-OUT
Mocht je nou niet kunnen wachten tot de officiële opening op 21 juni én ben je benieuwd wat er naast koffie nog meer op de kaart staat? Dan ben je op 18, 19 of 20 juni van harte welkom voor een try-out diner. Als je op één van deze dagen langskomt, krijg je 50% korting op alle gerechten in ruil voor een review.

STAN&START

Meer
berichten

STAN&LOVE

Op 14 februari verandert STAN zijn naam in Valentijn. We vieren de liefde! Niet alleen tussen jou & je lief, maar ook tussen vrienden & familie. Wat is er liefdevoller dan delen met iemand die je dierbaar is? Niet alleen een mooie avond, maar ook een zinnenprikkelend menu.

STAN&BABY

Is jouw vriendin/zus/buurvrouw/dochter/echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een babyshower bij STAN!

Mocktailworkshop voor kids

Je kinderfeestje bij STAN&CO, leuk, origineel en weer eens wat anders. Stel zelf je eigen mocktails samen en neem een kijkje in de keuken. Succes verzekerd.