STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.

Een feestelijke borrel ter gelegenheid van een jubileum, verjaardag of zomaar? Wij bieden 3 verschillende arrangementen met voor ieder wat wils. Onze feestavondarrangementen zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Vrijgezellenfeest, familie-uitje of gewoon even wat leuks doen met je vriendengroep? Kom naar STAN&CO voor een cocktailworkshop. Tijdens deze workshop ga je zelf cocktails en of shooters maken en leer je over de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. De workshop kent een hoge funfactor en is de ideale start voor een leuke middag of avondje uit. En ja, je mag de cocktails zelf opdrinken.

Ook kleine STANS kunnen hun feest bij ons vieren. Stel zelf je eigen mocktail samen, versier je eigen keukenschort of laat je schminken. Neem een kijkje in de keuken en ga naar huis met een leuk aandenken.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk hier onze informatiebrochure.

STAN&GROEPEN

Meer
berichten

STAN&MENU 2020

Wij hebben zin in de zomer en vieren dat met een gloednieuwe kaart. Kom je proeven?

Verrukkelijk voorjaar met asperges

Asperges eten bij STAN zal even moeten wachten. Daarom delen we graag ons asperge recept, zodat je thuis van het witte goud kan genieten.

Verheug je vast op een etentje

Wij kunnen je nu dan niet verwelkomen, maar over een tijdje wel. Overweeg eens een EtenBij-bon te bestellen en verheug je op een etentje in de toekomst!