STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.

Een feestelijke borrel ter gelegenheid van een jubileum, verjaardag of zomaar? Wij bieden 3 verschillende arrangementen met voor ieder wat wils. Onze feestavondarrangementen zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Vrijgezellenfeest, familie-uitje of gewoon even wat leuks doen met je vriendengroep? Kom naar STAN&CO voor een cocktailworkshop. Tijdens deze workshop ga je zelf cocktails en of shooters maken en leer je over de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. De workshop kent een hoge funfactor en is de ideale start voor een leuke middag of avondje uit. En ja, je mag de cocktails zelf opdrinken.

Ook kleine STANS kunnen hun feest bij ons vieren. Stel zelf je eigen mocktail samen, versier je eigen keukenschort of laat je schminken. Neem een kijkje in de keuken en ga naar huis met een leuk aandenken.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk hier onze informatiebrochure.

STAN&GROEPEN

Meer
berichten

STAN&OPEN

Rondom de feestdagen heeft STAN aangepaste openingstijden.

STAN&XMAS

Wat is er fijner dan een feestdag met familie? Kerst vier je samen.. met STAN&CO! Op  kerstavond, eerste en tweede kerstdag is STAN&CO geopend en kun je reserveren voor brunch of diner.

STAN&MENU

Weer of geen weer, onze nieuwe gerechten voor het najaar staan voor je klaar! Kom je snel proeven?