STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.

Een feestelijke borrel ter gelegenheid van een jubileum, verjaardag of zomaar? Wij bieden 3 verschillende arrangementen met voor ieder wat wils. Onze feestavondarrangementen zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Vrijgezellenfeest, familie-uitje of gewoon even wat leuks doen met je vriendengroep? Kom naar STAN&CO voor een cocktailworkshop. Tijdens deze workshop ga je zelf cocktails en of shooters maken en leer je over de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. De workshop kent een hoge funfactor en is de ideale start voor een leuke middag of avondje uit. En ja, je mag de cocktails zelf opdrinken.

Ook kleine STANS kunnen hun feest bij ons vieren. Stel zelf je eigen mocktail samen, versier je eigen keukenschort of laat je schminken. Neem een kijkje in de keuken en ga naar huis met een leuk aandenken.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk hier onze informatiebrochure.

STAN&GROEPEN

Meer
berichten

Verrukkelijk voorjaar met asperges

Asperges eten bij STAN zal even moeten wachten. Daarom delen we graag ons asperge recept, zodat je thuis van het witte goud kan genieten.

Verheug je vast op een etentje

Wij kunnen je nu dan niet verwelkomen, maar over een tijdje wel. Overweeg eens een EtenBij-bon te bestellen en verheug je op een etentje in de toekomst!

Goed Water-actie voor Make-A-Wish

Koop een karaf water voor €1 en steun Make-A-Wish! Draag met jouw onvergetelijke avondje uit bij aan een onvergetelijke dag.

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants tot nader bericht gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website