STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.

Een feestelijke borrel ter gelegenheid van een jubileum, verjaardag of zomaar? Wij bieden 3 verschillende arrangementen met voor ieder wat wils. Onze feestavondarrangementen zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

Vrijgezellenfeest, familie-uitje of gewoon even wat leuks doen met je vriendengroep? Kom naar STAN&CO voor een cocktailworkshop. Tijdens deze workshop ga je zelf cocktails en of shooters maken en leer je over de verschillende ingrediënten en bereidingswijzen. De workshop kent een hoge funfactor en is de ideale start voor een leuke middag of avondje uit. En ja, je mag de cocktails zelf opdrinken.

Ook kleine STANS kunnen hun feest bij ons vieren. Stel zelf je eigen mocktail samen, versier je eigen keukenschort of laat je schminken. Neem een kijkje in de keuken en ga naar huis met een leuk aandenken.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk hier onze informatiebrochure.

STAN&GROEPEN

Meer
berichten

STAN&WILD

Nog heel even kun je van ons wildmenu genieten! Ga jij voor een duo van hert of voor de wild zwijn burger?

NIEUWJAARSBORREL

Gelukkig nieuwjaar! Een goed moment om eens stil te staan bij de afgelopen tijd, om je successen te vieren en uit te kijken naar wat komen gaat. En dat doen we bij STAN het liefst met een feest!

STAN&OPEN

Rondom de feestdagen heeft STAN aangepaste openingstijden.