STAN&JOSPER

Smokey Taste

Bij STAN werken wij met een Josper. Dat is dé manier van bereiden voor robuuste gerechten met kracht. De houtskool in de afgesloten Josper oven wordt intens heet ( 400’C ) waardoor er een heerlijke ‘smokey taste’ onstaat.

 

Feitjes over de Josper

  • OPTIMALE RESULTATEN MET ALLE VOEDINGSMIDDELEN:  de hoge werktemperatuur zorg ervoor dat alle sappen en smaken geen kans hebben om uit het product te ontsnappen
  • BETERE KWALITEIT BIJ HET ROOSTEREN: het geeft de unieke smaak van het nobele hout; een unieke textuur en sappigheid bij alle producten.
  • SNELLER: 35% sneller dan een open barbecue.
  • DUBBELE FUNCTIE OVEN-GRIL: twee apparaten in één.
  • MINDER VERBRUIK VAN HOUTSKOOL: ongeveer 40% minder dan bij een open barbecue.
STAN&JOSPER

Meer
berichten

STAN&WILD

Nog heel even kun je van ons wildmenu genieten! Ga jij voor een duo van hert of voor de wild zwijn burger?

NIEUWJAARSBORREL

Gelukkig nieuwjaar! Een goed moment om eens stil te staan bij de afgelopen tijd, om je successen te vieren en uit te kijken naar wat komen gaat. En dat doen we bij STAN het liefst met een feest!

STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.