STAN&JOSPER

Smokey Taste

Bij STAN werken wij met een Josper. Dat is dé manier van bereiden voor robuuste gerechten met kracht. De houtskool in de afgesloten Josper oven wordt intens heet ( 400’C ) waardoor er een heerlijke ‘smokey taste’ onstaat.

 

Feitjes over de Josper

  • OPTIMALE RESULTATEN MET ALLE VOEDINGSMIDDELEN:  de hoge werktemperatuur zorg ervoor dat alle sappen en smaken geen kans hebben om uit het product te ontsnappen
  • BETERE KWALITEIT BIJ HET ROOSTEREN: het geeft de unieke smaak van het nobele hout; een unieke textuur en sappigheid bij alle producten.
  • SNELLER: 35% sneller dan een open barbecue.
  • DUBBELE FUNCTIE OVEN-GRIL: twee apparaten in één.
  • MINDER VERBRUIK VAN HOUTSKOOL: ongeveer 40% minder dan bij een open barbecue.
STAN&JOSPER

Meer
berichten

De Diamantbeurs

De Diamantbeurs wordt een hotspot voor creatieven - Stadsgids - PAROOL

Braille menukaarten

STAN&CO wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en introduceert daarom een braille menukaart. Come and feel!

STAN&LIVE

Singer-songwriters opgelet! Zie jij jezelf wel schitteren op de STAN-stage? Meld je dan nu aan voor de komende editie STAN&LIVE, zaterdag 23 februari.