STAN&MENU 2020

Wij hebben zin in de zomer! Net als alle horeca in Nederland, moesten wij een tijdje dicht. Dus de glazen zijn gepoetst, de zon schijnt op het terras en wij zijn weer open. En we hebben een gloednieuw menu! Welk gerecht kom jij als eerste proeven?

 

Denk je aan zomer, dan denk je aan BBQ. Kies daarom voor gemak en laat ons die burgers en steaks maar voor je bakken – het is ten slotte vakantie. Liever een lichter gerecht? Ga dan voor een zalige salade. Om nog steeds het gevoel te hebben dat je op reis bent, doe je je ogen dicht en geniet je van een ramen noodle bowl, deel je een Middle Eastern Plate met pita en dips of start je met fresh spring rolls.

 

Flitsende lichtjes, botsautootjes en natuurlijk touwtrekken! De kermis gaat misschien niet door, maar je kunt bij ons nog steeds genieten van een lekkere suikerspin – mét sorbetijs.

 

Kun je niet kiezen of wil je op je gemak de menukaart inkijken? Klik dan hier en bekijk onze nieuwe menukaart.

 

Reserveren

Reserveer hier een tafel voor je lunch, diner of borrel.

STAN&MENU 2020

Meer
berichten

Zomer Menu

Zin om zomers te dineren met vrienden, familie of collega's? Geniet in de maand augustus van ons speciale zomer menu!

STAN&WINE

STAN serveert de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen. Een heerlijke culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

STAN&BEER

Zijn taartjes en sandwiches niet jouw cup of tea en is het hoog tijd voor een biertje? Doe het goed & ga voor STANs High Beer.