STAN&SPEELGOED

Cadeaus voor elk kind

Kijkt u ook altijd zo uit naar december? Een feestelijke maand vol eetfestijnen en.. cadeautjes! Eigenlijk is dat heel speciaal en niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn er veel gezinnen die rondkomen van een klein budget en dus krijgen niet alle kinderen vaak zomaar een cadeautje of het nieuwste-van-het-nieuwste voor hun verjaardag. Het is ook tijdens Sinterklaas en kerst erg lastig, terwijl dit de momenten zijn dat we onze kinderen het liefst verwennen met snoepjes en speelgoed. Voor deze gezinnen helpt Stichting de Speelgoedbank.

Doe mee en doneer!

Om te zorgen dat deze kinderen toch het hele jaar door cadeaus kunnen krijgen en speelgoed kunnen uitkiezen, staat er in Restaurant STAN&CO een grote kerstboom. Hieronder kunt u bij uw bezoek spellen, ballen, poppen, puzzels en alles waar niet meer mee gespeeld wordt, doneren. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (behalve speelgoedwapens). Als bedankje biedt STAN&CO u een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert STAN&CO alle ingeleverde speeltjes aan De Speelgoedbank.

Wat doet De Speelgoedbank?

De Speelgoedbank in Arnhem genaamd De Speelstoet heeft als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen. Door speelgoed in te zamelen geven zij alle kinderen van deze ouders de kans om onbezorgd te kunnen spelen. Kinderen mogen een aantal keer per jaar speelgoed komen uitzoeken. Spelen maakt kinderen niet alleen heel erg blij, maar speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling! Dat gunt u toch ieder kind?

 

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij STAN&CO te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 5 t/m 30 december. Zo zorgen wij er samen voor dat ieder kind zorgeloos kan spelen!

STAN&SPEELGOED

Meer
berichten

STAN&MOVIE

Wil jij als een echte ster naar de film? Kom dineren bij STAN&CO en geniet samen van een shared hoofdgerecht en dessert. Betreed als een echte beroemdheid de rode loper en neem plaats op de beste, exclusief voor jou gereserveerde stoelen voor “Onze jongens in Miami” in de Pathézaal tijdens Ladies Night.

STAN&WILD

De dagen worden korter en dus zitten wij graag langer aan tafel. Zodra de bladeren geel kleuren, is wild het lekkerst – puur en vol.

STAN&MENU

Weer of geen weer, onze nieuwe gerechten voor het najaar staan voor je klaar! Kom je snel proeven?