Verheug je vast op een etentje

Blijf thuis!

In verband met ieders veiligheid is vanuit de overheid besloten cafés en restaurants tijdelijk te sluiten vanwege het covid-19 virus. Dat betekent dat ook onze deuren tot en met 6 april gesloten zijn.

Het is voor nu beter dat iedereen thuis blijft in deze onzekere tijd. Natuurlijk zouden wij onze tafels graag bezet zien met onze gezellige gasten en jullie onze heerlijke gerechten en drankjes serveren, zoals altijd. Daarom vragen wij steun, omdat wij er graag voor jullie willen zijn als de donkere wolken weer opklaren.

Trakteer in de toekomst

Wij kunnen je nu dan niet verwelkomen, maar over een tijdje wel! Overweeg dus om online een EtenBij-bon te bestellen, zodat je al weet dat je jezelf en je allerbeste vriendin/liefste echtenoot/stiefopa/steun-en-toeverlaat-buurvrouw gauw weer kunt trakteren op een avondje uit. En dat kan dan bij ons, of bij 35 andere restaurants!

Wil je je vast verheugen? Bekijk dan online onze menukaarten en houd onze social media-kanalen in de gaten voor updates, leuke quizjes en tips voor thuis!

Nu al zin om weer lekker uit eten te gaan? Bestel hier je EtenBij-bon!

Verheug je vast op een etentje

Meer
berichten

Verrukkelijk voorjaar met asperges

Asperges eten bij STAN zal even moeten wachten. Daarom delen we graag ons asperge recept, zodat je thuis van het witte goud kan genieten.

Goed Water-actie voor Make-A-Wish

Koop een karaf water voor €1 en steun Make-A-Wish! Draag met jouw onvergetelijke avondje uit bij aan een onvergetelijke dag.

STAN&DIPLOMA

Gefeliciteerd, wij zijn trots op jou. Jij hebt je diploma gehaald en STAN trakteert jou op een gratis kindergerecht + kinderijsje.

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants tot nader bericht gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website