De Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! STAN&CO serveert deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Reserveer snel jouw tafeltje hier!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek

Meer
berichten

STAN&GROEPEN

STAN is the place to be voor groepen.  Bijna alles is mogelijk! We denken graag mee over het organiseren van feestavonden, borrels, cocktailworkshops en andere mogelijke activiteiten.

STAN&WILD

De dagen worden korter en dus zitten wij graag langer aan tafel. Zodra de bladeren geel kleuren, is wild het lekkerst – puur en vol.

STAN&OPEN

Rondom de feestdagen heeft STAN aangepaste openingstijden.