De Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! STAN&CO serveert deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Reserveer snel jouw tafeltje hier!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek

Meer
berichten

STAN&DIPLOMA

Goed Water-actie voor Make-A-Wish

Koop een karaf water voor €1 en steun Make-A-Wish! Draag met jouw onvergetelijke avondje uit bij aan een onvergetelijke dag.

STAN&GROEPEN

STAN ook the place to be voor groepen. Van zakelijke meetings tot cocktailworkshops.