De Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! STAN&CO serveert deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Reserveer snel jouw tafeltje hier!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
De Vegetarische Restaurantweek

Meer
berichten

STAN&GROEPEN

STAN ook the place to be voor groepen. Van zakelijke meetings tot cocktailworkshops.

STAN&CO Zeist op nr 18 in terras Top 100

Vanaf nu kan je bij ons nóg lekkerder ‘een terrasje pakken’ want het terras staat op plek nummer 18 in de Terras Top 100.

STAN&MOSSELEN

Mosselen, ze zijn er weer. STAN serveert het zwarte goud op 5 verschillende wijze. Kom ze proeven!