De Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! STAN&CO serveert deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Reserveer snel jouw tafeltje hier!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek

Meer
berichten

STAN&BRUNCH

Kom brunchen bij STAN. Iedere zondag van 11.00-14.00 uur.

STAN&EASTER

Met Pasen brunch je natuurlijk bij STAN. Dan begint jouw Easter nog een beetje easier. Beide paasdagen geopend voor brunch en diner à la carte.

STAN&BRUNCH

Kom brunchen bij STAN. Iedere laatste zondag van de maand van 11.00-14.00 uur