WijnSpijs wandeling langs Stan&Co Zeist

Nieuw! YES! De WijnSpijs Wandeling komt naar Zeist! Op zondag 19 mei is het zover. Bezoek zeven top restaurants in Zeist en krijg overal een glaasje wijn met een bijpassend gerecht. Verzamel je vrienden, familie, vriendengroep & kennissen want dit wordt leuk!

Tussen 12.00 en 17.00 uur wandel je langs 7 verschillende restaurants. Overal serveren ze hun signature dish met bijpassende wijn. Je loopt op je eigen tempo. Aan het einde van de wandeling sluit iedereen af voor een dessert bij Kasteel Kerckebosch! Leuk!

Deelnemers aan de WijnSpijs wandeling

💥Restaurant Banfi
In dit sfeervolle restaurant diner je in een kosmopolitisch interieur. Neem zeker een kijkje op de wijnkaart, die is zeer uitgebreid!

💥 Restaurant Beyerick
Beyerick is een prachtig huiskamerrestaurant midden in Zeist. Rosalie en Marcel staan voor je klaar om je een top avond te bezorgen!

💥 DANTE ZEIST
Een knusse bistro waar je echt een avond kunt ontspannen. Het personeel raad je graag een lekker wijntje aan!

💥 Brasserie First
First is een Franse brasserie met een warme en gezellige sfeer! Chef John en gastvrouw Monique zorgen ervoor dat jij niks te kort komt!

💥 Hotel Theater Figi
Dit pas verbouwde grand café is de ideale plek om lekker te relaxten. Ga hierheen voor een lekkere kop koffie of diner.

💥 Restaurant Proeverij de Azijnmakerij
Vroeger was dit een azijnmakerij, nu een heerlijk restaurant waar je ook nog eens kunt overnachten in een van de B&B kamers!

💥STAN&CO Zeist
Bij het stijlvolle Stan & Co kun je de hele dag terecht. Kom langs voor een kop koffie, lunch of diner. Soms is er ook een DJ aanwezig, een groot feest!

💥 Kasteel Kerckebosch
Wauw! Wat een prachtig kasteel midden in het bos! De pas vernieuwde brasserie is ook ontzettend mooi geworden. Neem er gauw een kijkje!

Meer informatie of reserveren?

Deelenemen aan de WijnSpijs wandeling kan voor €60,- p.p.
Kun je niet? Bekijk onze andere wandelingen in de
👉  agenda 

LET OP! Er zit een splitsing in de route, je bezoekt of Beyerick of Proeverij de Azijnmakerij.

WijnSpijs wandeling langs Stan&Co Zeist

Meer
berichten

STAN&MENUKAART

Nieuwsgierig naar onze nieuwe menukaart?Kom dan snel proeven van STAN's smakelijke gerechten. De lente is in volle gang dus tijd voor nieuwe zomerse gerechten op onze kaart.

Opnames Pauw & Jinek 18-03 afgelast

STAN&BRUNCH

Kom brunchen bij STAN. Iedere zondag van 11.00-14.00 uur.