Restaurant in Zeist? Bezoek STAN&CO

In het bruisende hart van Zeist heeft STAN&CO een vestiging in het hoofdkantoor van de oude gasfabriek. Deze locatie bevindt zich op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan en is op steenworp afstand van het busstation, ook voor niet-Zeistenaren is de locatie dus goed te bereiken. Het restaurant in Zeist heeft net als de andere locaties van STAN&CO de woonkamer sfeer en inrichting waar de horeca onderneming bekend om staat. Alle originele details van de oude gasfabriek zijn gebleven maar het oude pand is niet meer te herkennen.

Het concept van STAN&CO is uniek en past daarom goed in een stad waar veel starters en jonge gezinnen wonen. Het restaurant in Zeist is de perfecte ontmoetingsplek voor een brunch met familie of juist een plek waar je op vrijdagavond de werkweek kan afsluiten met je collega’s  of vrienden met livemuziek. STAN&CO Zeist heeft namelijk net als de andere vestigingen genoeg entertainment op de planning.

brunch, broodjes, beleg, stan & co

Het concept in Zeist

STAN&CO is al een begrip in steden zoals Arnhem, Utrecht en nu ook Amsterdam. Sinds juli 2018 is de vestiging in Zeist geopend, waar het draait om lekker eten, drinken en vrienden: een plek waar je inspiratie opdoet en kan ontspannen. Net als de andere vestigingen heeft STAN&CO de originele sfeer vertaald in de inrichting van het restaurant. De menukaart is divers en er staan activiteiten, liveoptredens en ander entertainment op de planning: STAN&CO weet zich te onderscheiden. De vestiging huist in het oude hoofdkantoor van de gasfabriek en het interieur knipoogt hier duidelijk naar. De vestigingen verrassen de klanten met bijzondere items in het interieur, zo heeft Arnhem een Vespa op de toilet staan en Utrecht een vintage bakfiets

Reserveer nu

Nieuws

Meer nieuws

STAN&WINE

STAN serveert de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen. Een heerlijke culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

STAN&BEER

Zijn taartjes en sandwiches niet jouw cup of tea en is het hoog tijd voor een biertje? Doe het goed & ga voor STANs High Beer.

STAN&MENU 2020

Wij hebben zin in de zomer en vieren dat met een gloednieuwe kaart. Kom je proeven?

Restaurant in Zeist? Bezoek STAN&CO

Bruisende plek in hartje Zeist

STAN&CO Zeist heeft zijn deuren geopend. Je bent elke dag welkom vanaf 11 uur tot laat. STAN&CO ligt centraal in Zeist op de hoek Antonlaan en Steynlaan op een steenworp afstand van het busstation.

 • Elke zondag t/m donderdag geopend tot 22:00
 • Elke vrijdag en zaterdag geopend tot 00:00

Parkeren

De auto kun je gemakkelijk kwijt in de parkeergarage Luifel of Gaper tegenover STAN&CO Zeist.

Werken bij STAN&CO

Wordt jij onze nieuwe collega? Bekijk hier de actuele vacatures.

Adres

Openingstijden

  • Maandag
  • 12:00 - 22:00
  • Dinsdag
  • 12:00 - 22:00
  • Woensdag
  • 12:00 - 22:00
  • Donderdag
  • 12:00 - 22:00
  • Vrijdag
  • 12:00 - 00:00
  • Zaterdag
  • 12:00 - 00:00
  • Zondag
  • 12:00 - 22:00

STAN&CO Zeist

Het restaurant in Zeist is net als de andere vestigingen ingericht als woonkamer, wat betekent dat het comfortabel en gezellig is. De horecagelegenheid is de perfecte ontmoetingsplek voor jong en oud. Of dit nou is voor een brunch of een borrel op de vrijdagavond, STAN&CO Zeist is de plek het te doen. Het menu is net als bij de andere vestigingen divers en origineel. Het bestaat uit klassiekers zoals een broodje runderkroket, boerenomelet en eggs benedict, maar ook uit nieuwe namen zoals ricotta pannenkoeken en ramen noodle bowl: lekker eten doe je bij het STAN&CO-restaurant in Zeist. STAN&CO blijft altijd dienstbaar aan het gebouw en tovert het om naar een sfeervol restaurant waar je elke dag terecht kan voor ontbijt, lunch, avondeten of een borrel met muziek! Met verschillende bieren en wijnen om uit te kiezen is er voor iedereen wat.

STAN&CO Zeist kwam op precies op het goede moment, de stad groeit in populariteit en in diversiteit. STAN&CO speelt daar slim op in, dit is een geweldige locatie om op de hoogte te blijven van alle ins & outs op het gebied van muziek, food en drinks.

Met ruim 30.000 eetgelegenheden om uit te kiezen, kan het lastig zijn te beslissen waar je het beste kunt neerstrijken voor een koffie, lunch of de wekelijkse vrijdagmiddagborrels. Het leven is te kort om slecht te eten en slechte wijn te drinken. STAN&CO zorgt sinds 2018 voor veel verrassingen in Zeist, met een divers menu en een origineel aangezicht in de straten van de stad. Het sluit perfect aan bij de diverse populatie van Zeist die variëren van jong tot oud. STAN&CO Zeist is dé plek waar je weer even de aandacht kan vestigen op wat nou echt belangrijk is in het leven. De vestiging is ingericht als een woonkamer waardoor het makkelijk is te focussen op food, drinks & friends. Steeds meer mensen eten liever buiten de deur dan dat ze koken. Millennials worden horeca verslaafd genoemd, de hele week door brunchen, lunchen of uit eten: vooral twintigers, dertigers en de 60-plussers doen het massaal. De ene na de andere zaak opent, en op de gekste dagen zitten de terrassen vol. Ook in Zeist groeit de populariteit van horecagelegenheden en dit zien we terug in het straatbeeld, maar bij STAN&CO gebeurt het!